0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Culemborg?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Culemborg

Tapijtkever bestrijden in Culemborg

Tapijtkevers vind je doorgaans op de donkere plekken in uw woning. Met name de larven van de tapijtkever kunnen voor veel schade zorgen. Ze zijn namelijk verzot op wol en andere stoffen. De aanwezigheid van tapijtkevers kan dus een groot gevaar betekenen voor tapijten, gestoffeerde vloeren, meubilair, etc. In Tiel en omgeving kunt u gelukkig snel de hulp inschakelen van de door ons aangedragen professional. Met onze 28 jaar ervaring helpen we u snel van de tapijtkever af.

Tapijtkever bestrijden

Net als de boktor en de houtworm, is het bij de tapijtkever de larve die de grootste schade aanricht. De volwassen tapijtkever overleeft namelijk op een dieet van nectar en stuifmeel. Daarvoor moet hij naar de tuin en vormt hij geen gevaar voor uw woning. De larven, lichtbruin en behaard, kunnen echter wel voor problemen zorgen. Aangezien tapijtkevers zich vaak bij oude vogelnesten ophouden of plekken met veel voedsel is het belangrijk om uw dakgoten en dakpannen schoon te houden. Verwijder oude vogelnesten op tijd en zorg ook dat de dakgoten schoon worden gehouden. Ook kun je proberen om kieren en gaten zo veel mogelijk te dichten.

Mocht dit alles niet helpen, kunt u in Tiel en omgeving altijd terecht bij de door ons aangedragen professional. Onze vakmannen helpen u graag uit de brand. Aarzel niet om te bellen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Culemborg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Culemborg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606