0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Culemborg?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Culemborg

Klustervliegen in Culemborg

Het voornaamste kenmerk van de klustervlieg is dat hij voorkomt in grote groepen. Vandaar ook het bijvoegsel ”kluster”. Verder verschilt de klustervlieg niet heel veel van de normale kamervlieg, al is hij doorgaans iets groter. Je kunt hem ook herkennen aan de goudkleurige haren op zijn borst en het grijze achterstuk. Als u last hebt van klustervliegen moet u meteen contact opnemen met een ervaren ongediertebestrijder. In Culemborg en omgeving kan de door ons aangedragen professional u snel helpen.

Klustervliegen bestrijden

De vliegen zijn niet het hele jaar ”geklusterd”. Dit proces begint normaliter pas in het najaar, wanneer de vliegen op zoek zijn naar een overwinteringsplaats. Doorgaans zoeken ze een hoge plaats in uw woning of bedrijfsgebouw, het liefst op een warme holle plek, waar ze zich goed kunnen verstoppen. Als ze in het voorjaar weer wakker worden kunnen ze zich dan snel door het hele gebouw verspreiden. Er is hier overigens geen sprake van een vliegennest. Het doel is om te overwinteren.

De beste manier om je huis tegen klustervliegen te beschermen is door alle gaten en kieren te dichten. Vooral in een oude woning is dit helaas moeilijk, maar het valt in ieder geval te proberen. Als je alles zo goed mogelijk hebt gedicht, moet je met een vliegenspray zoveel mogelijk het plafond en de balken inspuiten. Overal waar de vlieg zou kunnen komen. Gebruik voor een hele zonder één bus. Als je liever geen gif gebruikt, kun je eventueel een vliegenlamp gebruiken. Schakel in ernstige gevallen altijd een ongediertebestrijder in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Culemborg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Culemborg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606