0345 - 79 90 26

Uw Ongediertebestrijder in Culemborg

Klustervliegen in Culemborg

Het voornaamste kenmerk van de klustervlieg is dat hij voorkomt in grote groepen. Vandaar ook het bijvoegsel ”kluster”. Verder verschilt de klustervlieg niet heel veel van de normale kamervlieg, al is hij doorgaans iets groter. Je kunt hem ook herkennen aan de goudkleurige haren op zijn borst en het grijze achterstuk. Als u last hebt van klustervliegen moet u meteen contact opnemen met een ervaren ongediertebestrijder. In Culemborg en omgeving kan De vakman u snel helpen.

Klustervliegen bestrijden

De vliegen zijn niet het hele jaar ”geklusterd”. Dit proces begint normaliter pas in het najaar, wanneer de vliegen op zoek zijn naar een overwinteringsplaats. Doorgaans zoeken ze een hoge plaats in uw woning of bedrijfsgebouw, het liefst op een warme holle plek, waar ze zich goed kunnen verstoppen. Als ze in het voorjaar weer wakker worden kunnen ze zich dan snel door het hele gebouw verspreiden. Er is hier overigens geen sprake van een vliegennest. Het doel is om te overwinteren.

De beste manier om je huis tegen klustervliegen te beschermen is door alle gaten en kieren te dichten. Vooral in een oude woning is dit helaas moeilijk, maar het valt in ieder geval te proberen. Als je alles zo goed mogelijk hebt gedicht, moet je met een vliegenspray zoveel mogelijk het plafond en de balken inspuiten. Overal waar de vlieg zou kunnen komen. Gebruik voor een hele zonder één bus. Als je liever geen gif gebruikt, kun je eventueel een vliegenlamp gebruiken. Schakel in ernstige gevallen altijd een ongediertebestrijder in.

Onze specialisten

Wij hebben alleen gediplomeerde ongediertebestrijders in dienst. Met zijn alleen werken wij uitsluitend volgens de richtlijnen van de HACCP.

haccp keurmerk

Waarom kiest u voor ons?

  • 28 jaar ervaring
  • Uitgebreide vakkennis
  • Eerlijk- en servicegericht

24-UURSSERVICE

U kunt ons altijd bereiken om uw woning of bedrijfspand ongedierte vrij te laten maken. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Asperen, Beesd, Beusichem, Buurmalsen, Culemborg Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Hei- en Boeicop Heukelum, Leerbroek, Leerdam, Oosterwijk, Rhenoy, Rumpt Schoonrewoerd, Tiel, Tricht, Zijderveld, Zoelmond.

Diensten

  • Kakkerlakken bestrijden
  • Wespen bestrijden
  • Tapijtkever bestrijden
  • Bedwantsen bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Hoofdvestiging